Att köpa valp

Som uppfödare lägger jag ner i princip hela min vardag, min familjs vardag och all tid utöver den till hundarna, och under den här tiden även valparna.
När det ska komma valpköpare hit är det storstädning varenda gång! Jag fixar fika, jag har massor med frågor och jag vill se hur alla mina hundar beter sig med er. Jag har dessutom den här hemsidan och bloggen med all info och fakta man kan tänka sig. Finns det inte här är jag inte sen med att svara på era frågor på mailen.
Kliver man då bara rakt in i vårt hem, utan någon som helst tanke på att hälsa på våra vuxna hundar, såpass att de blir så otrygga att jag får ta bort en utav dem för att den går upp i sån vaktstress, för det är vakthundar ni kommer och kollar på. När tiken till valparna står och morrar efter att försökt få kontakt..
När man inte planerat för att spendera mer än en halvtimme i vårt hem. Då har jag svårt att visa respekt tillbaka.
Jag har gott om valpköpare som vill ha en valp ur den här kullen. Så när ni kommer hit, tänk på att det är vårt hem och familj ni kliver in i. Vi jobbar dygnet runt för att valparna ska få den absolut bästa starten i livet. Allt för att ni som valpköpare ska få en så fantastisk hund som det bara går. Visa vår familj respekt och ta er tid att sitta ner med både oss och valparna.

  • Carola Kulju » Valppaket:  ”Vill beställa 3 valp paket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Valppaket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Jag vill gärna ha ett valp paket. Mvh cindy ”

  • Anne-Marie Tibblin » Valppaket:  ”Beställer 4 valppaket Anne-Marie Tibblin Reuterholmvägen 29 12570 älvsjö”

  • Anneli Ramsell » Valppaket:  ”Kennel Goulden chinese har fått fyra valpar, 23 Augusti”