MysBagg

Just nu vill Pepsi inte längre vara instängd så vi har grinden till valprummet lite på glänt så hon kan gå ut och in som hon vill. Tyvärr innebär det också att andra kommer ut och in.. Babe är inte ett dugg intresserad av valparna ännu. Bagge däremot... Han tar minsta tillfälle att få nosa på valparna. Han har enorm respekt för Pepsi och vet precis vart hans gränser går. Just nu lägger han sig längst bort i rummet och krälar sedan fram till biabädden så han ligger så som på bilden, då kan ju inte Pepsi bli sur

  • Carola Kulju » Valppaket:  ”Vill beställa 3 valp paket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Valppaket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Jag vill gärna ha ett valp paket. Mvh cindy ”

  • Anne-Marie Tibblin » Valppaket:  ”Beställer 4 valppaket Anne-Marie Tibblin Reuterholmvägen 29 12570 älvsjö”

  • Anneli Ramsell » Valppaket:  ”Kennel Goulden chinese har fått fyra valpar, 23 Augusti”