Dag 54

Idag är Pepsi på dag 54 och igår började vi tempa henne morgon och kväll för att ha lite koll på när det börjar bli dags.

Hemma är det iordninggjort med valplådan som hon nu valt att sova i den senaste veckan. Det har även preppats med en hög av tidningar, handdukar och andra användbara verktyg och saker.

Förhoppningsvis kommer Sofia, som är Pepsis uppfödare hinna komma ner och hjälpa till och stötta under själva valpningen. Om det inte hinns med så har jag Linda på kennel Li-lines i Ösmo som lovat att ställa upp och komma ner för att hjälpa till :)
Samtidigt som jag är väldigt nervös över valpningen så känner jag mig lugn när jag har så bra med folk runt omkring mig.

Igår kom en bok som jag bestämde mig för att beställa, SKKs bok Hunuppfödning i teori och praktik. Jag har redan läst igenom boken en gång och det mesta har jag redan läst mig till på andra sätt, men det känns skönt att kunna läsa allt om och om igen på samma ställe.

Imorgon är det dags för en liten inofficiell utställning för Bagge i Motala.
DET ska bli riktigt spännande och skoj att efter mer än ett år kliva in i en utställningsring igen :)
 

Etiketter: pepsi valpar partykullen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Carola Kulju » Valppaket:  ”Vill beställa 3 valp paket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Valppaket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Jag vill gärna ha ett valp paket. Mvh cindy ”

  • Anne-Marie Tibblin » Valppaket:  ”Beställer 4 valppaket Anne-Marie Tibblin Reuterholmvägen 29 12570 älvsjö”

  • Anneli Ramsell » Valppaket:  ”Kennel Goulden chinese har fått fyra valpar, 23 Augusti”

Bloggarkiv

Länkar