2016 > 07

Tors - söndag har spenderats i Kungälv på agilitytävlingen Hulahoppet. En stekhet helg proppad med agility!
Babe och jag har inga resultat att skryta med. Vi har fått börja inse att vi paxat alla resultatplatser som är precis utanför pinnplats. Konkurrensen är så stenhård i small att det inte längre räcker med att bara nolla. Vilket vi gör i 58% av loppen vi springer.
Det blev några dopp i sjöar både vid tävlingen och påvägen hem från Göteborg för oss och hundarna.
Jag har även länge känt att det inte är helt 100 med Babe. Igår fick Nadine känna igenom henne efter tävlingen och som jag kände på mig fanns där något som inte var helt bra.
Hennes höger lårmuskel är jättespänd vilket syns i hennes rörelsemönster och även väldigt tydligt när man känner igenom henne.
Nu har vi fått träningsråd, stretch, balansövningar och massageuppgifter som ska göra att det så snart som möjligt ska bli bättre igen

Läs hela inlägget »

Igår kom ett brev från skk med papper på att kennelnamnet Swefarms nu är slutligt godkänt
Vi är äntligen klara med hur vi vill ha det i bilen för hundarna! Så nu står där två mimburar upphöjt så de får ordentligt med luft och inte är i höjd med en bil om man skulle bli påkörd bakifrån. Under så har vi två backar med diverse prylar så som flytvästar, treat n train, träningsväska, vattendunk och hink samt regn och termotäcken Så kommer vagnen få plats bredvid också. Helt grymt bra känns det!
Om några veckor när vi ska roadtrippa i Norge kommer vi ta ut sätena och lägga in madrasser så vi kan välja att sova i bilen om vi inte vill ta in någonstans

Läs hela inlägget »

Arkiv