Köttätarna

I måndags fick valparna sitt första mål med mat. Vilken succé! Alla smaskade på och vräkte i sig av maten. Det gjorde mig glad och skönt att känna att vi kan avlasta Pepsi nu när de små börjat få sina små tänder.
Idag var Michis och Qirson förbi på jobbet och vi passade såklart på att ta lite bilder på bröderna. Bagge är svårfotad för att han hela tiden är på språng, Qirson var mest sur för att han var kopplad och inte fick jaga bilarna
Imorrn onsdag ska jag med Jolie till Karolinska en sväng för att förhoppningsvis göra de sista testerna för hennes hörsel som inte är som den ska ännu. När Pogen kommer hem tänkte jag nog att vi skulle försöka oss på att ta lite ståbilder på valparna

  • Carola Kulju » Valppaket:  ”Vill beställa 3 valp paket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Valppaket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Jag vill gärna ha ett valp paket. Mvh cindy ”

  • Anne-Marie Tibblin » Valppaket:  ”Beställer 4 valppaket Anne-Marie Tibblin Reuterholmvägen 29 12570 älvsjö”

  • Anneli Ramsell » Valppaket:  ”Kennel Goulden chinese har fått fyra valpar, 23 Augusti”