Besök och reklam

Nu har alla hittills planerade valpspekulanter bokat in ett besök hos oss. Det känns superbra och kul att alla kommer komma snart.
Idag på förmiddan var Babe och jag inne i Stockholm och fotade för en reklamkampanj för fästinghalsbandet scalibor. Babe är en heeelt fantastisk hund att ha framför kameran! Fotograferna hade nog aldrig riktigt jobbat med hund innan, de ville att hon skulle le, men absolut inte med tungan utanför munnen.. Le tänkte jag. Hm! Jo men fram med en pipleksak och hetsa lite så hon blev lite triggad. Och sedär! Hunden log!
Hon blev fotad ur alla möjliga vinklar och fotografen var flera gånger fram för att ändra hennes svans, ett ben, vinkeln på hennes huvud och så. Asså jag hade väldigt gärna velat vara kvar och sett hur det gick för hundarna som skulle in efteråt, det är ju helt klart långt ifrån alla hundar som klarar av att någon bara går fram och petar och ändrar så utan att tappa fokus eller position. Men Babe! Hon stod där som den stjärna hon är och anpassade sig precis så som de ville ha henne. Underbara hund! ❤️

  • Carola Kulju » Valppaket:  ”Vill beställa 3 valp paket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Valppaket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Jag vill gärna ha ett valp paket. Mvh cindy ”

  • Anne-Marie Tibblin » Valppaket:  ”Beställer 4 valppaket Anne-Marie Tibblin Reuterholmvägen 29 12570 älvsjö”

  • Anneli Ramsell » Valppaket:  ”Kennel Goulden chinese har fått fyra valpar, 23 Augusti”