Valparna är här!

Nu är valparna äntligen här! Igårkväll sjönk Pepsi i temp så uppfödare Sofia åkte från Västerås och kom hit och sov över. Imorse vid 8.30 började Pepsi härja runt här hemma och valde att lägga sig i den trasiga biabädden inne i Jolies rum där tanken att valparna skulle få bo senare. Men nu bor dem där från början helt enkelt.
Den första valpen kom straxt efter 9 imorse och sedan rullade det på bra. Det slutade på 1 tik och 5 hanar Strax innan kl 11. Alla valparna är väldigt små, tiken var störst på sina 175g och minsta hanen på 145g. Sofia berättade att hennes valpar brukade väga runt 220g. Så det ska bli mycket spännande att se hur de tar sig.
Jolie var med under större delen av tiden, så jag är grymt glad att Sofia kom och hjälpte till.
Nu ska vi bara vila och njuta!

  • Carola Kulju » Valppaket:  ”Vill beställa 3 valp paket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Valppaket”

  • Cindy » Valppaket:  ”Jag vill gärna ha ett valp paket. Mvh cindy ”

  • Anne-Marie Tibblin » Valppaket:  ”Beställer 4 valppaket Anne-Marie Tibblin Reuterholmvägen 29 12570 älvsjö”

  • Anneli Ramsell » Valppaket:  ”Kennel Goulden chinese har fått fyra valpar, 23 Augusti”